Blog

12/02/2016

GSX (Garatge Sport Xapa) és un taller multimarca nascut sota l’auspici de Garatge Sport, empresa fundada el 1927 i que ha estat concessionària Citroën des de 1934 fins al 31 de desembre de 2015, data del traspàs al grup NAYOX.

L’objectiu de GSX és... Més

01/02/2016

A GSX acaben d’ampliar la flota de vehicles de substitució. Disposem ara de turismes i SUV, petits, mitjans o grans, segons les necessitats dels clients.

Aviat incorporarem furgonetes per arrodonir l’oferta i resoldre els problemes de mobilitat, generats per la manca del vehicle propi.... Més

29/01/2016

A GSX li portem un cotxe de substitució, li recollim el seu accidentat i li retornem una vegada reparat. Per això disposem de dues grues plataforma i d’un camió adaptat per poder portar fins a 4 vehicles. No el portem rodant per tal de mantenir-lo intacte en el moment de ser lliurat una vegada... Més

28/01/2016

Tots el vehicles reparats de xapa i pintura son revisats minuciosament abans de ser lliurats tan en l’aspecte d’acabat de xapa i pintura com en l’apartat de mecànica i electricitat.

Si observem algun defecte aliè a la reparació de xapa i pintura li fem un pressupost amb unes condicions... Més